Nieuwbouw & reparatie

Een vloersysteem nodig? Ontdek hoe snel wij zijn!

Nieuwbouw en reparatie van scheepsvloeren

Ambtenarij, daar doen we niet aan! Tijd is geld, en daarom zorgen wij ervoor dat we snel aan een project kunnen beginnen. Je belt vandaag en we regelen meteen de juiste mensen en materialen. Nederland is onze standplaats, maar we zijn flexibel genoeg om morgen nog iemand naar de andere kant van de wereld te sturen. Er is geen andere partij die zo snel kan leveren!

Binnen 24 uur opleveren

Wij zijn in staat om binnen 24 een vloer op te leveren. Binnen die dag wordt het materiaal geleverd, wordt eventueel de huidige vloer gesloopt, de nieuwe vloer aangebracht en voorzien van een bovenvloerafwerking. Dankzij de korte droogtijd, kan je al binnen acht uur over de nieuwe vloer lopen!

Speciale wensen

Omdat we onze vloersystemen zelf produceren, kunnen we maatwerk leveren. Kom je met een standaardmaat in de knel met de hoogte? Wij hebben de mogelijkheid om net die paar centimeters verschil te realiseren. Ook voor een unieke afwerking kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan betegeling in een gewenst patroon, zodat je de eigen huisstijl ook in de vloer door kunt voeren.

Recente projecten